23. July
2009
Af: efnn

iMPS.dk er en kilde til information inden for print og kopi. Vi giver dig nyheder og artikler med indsigt i de nyeste teknologier, printere og kopimaskiner. Derudover tager vi et kig på både gode og dårlige printløsninger, samt en masse andet relevant i den sammenhæng.

Artiklerne og nyhederne er skrevet med henblik på at skabe værdi for dig, hvad enten du er en privatperson eller repræsentant for en virksomhed – uanset størrelse. iMPS vil bl.a. fokusere på muligheder for økonomiske besparelser, og på at nedbringe papirspild, strømforbrug og CO2-udslip. Alt sammen noget der kan gavne dig og miljøet. Vi kan hjælpe dig til at opnå disse ofte modsatrettede mål i en kombination eller med hovedfokus på et af områderne.

Hvem læser?

Alle med en printer kan få noget ud af denne blog – dog har det ekstra relevans for virksomheder. Virksomheder har ofte et højt printforbrug, hvilket koster ressourcer på forskellige måder. iMPS har blandt andet fokus på følgende ressourcer:

  • Papir
  • Toner
  • Strøm
  • Vedligeholdelse
  • Anvendelse
  • CO2

iMPS har en mission om at formidle den nødvendige information, for at du kan optimere brugen af dine printere og kopimaskiner. Der er et begrænset antal ressourcer til rådighed i denne verden, men hvis vi alle bruger mindre papir og toner, samt får mere miljøvenlige og økonomisk fornuftige printere, kan vi mindske miljøbelastningen – og ikke mindst dine omkostninger.

Take A Look At Yourself, And Then Make A Change
If You Wanna Make The World A Better Place
Michael Jackson – Man In The Mirror

Tags:

Kommentér