6. August
2009
Af: efnn

Hvordan er jeres printere og kopi maskiner placeret? Har I en strategi for printernes placering i jeres Printer Park?

Mange har lavet fejlen at de har samlet en masse print på 1 kopimaskine og lader brugerne gå ekstra langt, stå i kø eller må vente på at en tekniker reparere den. Et simpelt papir stop kan tage lang tid – ja faktisk kan det nemt bruge både 5 og 10 minutter. Det er set at der er brugere der er gået fra en kopimaskine der har et papirstop.

Det kan du gøre ved din Printer Park

En god løsning, kunne være en afdelingsprinter der kun printer A4 i mono – placeret tæt på brugerne. Mere end 95% af alle printjobs er på 1-2 sider. Skal brugerne bruge A3 eller Farver, så må de måske ud og gå op til 50 meter. Når ja, så skal vi ikke glemme at der også er en stor udvikling i at skanne dokumenterne ind. Den store printer kunne måske være en MFD/kopimaskine.

Hvis der købes en farveprinter, så hav en holdning til hvad farver skal bruges til. Er det til at udskrive brevpapir, lave visitkort – så skal der bruges farver. Udskrives der fra Outlook, skal det så være i farver?

Vi har set at nogle tager en holdning til at en A4 printer godt må være 25 meter væk. Hvor mange brugere skal så bruge den samme printer og hvor hurtig skal den så være?

Snak med en Uafhængig Print Rådgiver

Er der brug for kontrol over sikkert eller fortroligt print, findes der hos de forskellige leverandør standard løsninger som er gratis eller mulighed for at købe lidt bedre og større løsninger som der skal betales lidt for.

Om i har brug for at have fortroligt print eller ej, gælder det samme. Snak med din uafhængige print rådgiver og sørg for en løsning der passer til netop jeres behov.

Uanset hvad, er investeringen i professionel hjælp, tjent hurtigt hjem! Så repræsentere du en større virksomhed, og har du endnu ikke en print rådgiver, kan det kun gå for langsomt med at få en.

Mange kan ligefrem med fordel udskifte de gamle printere med nye.

Organisere du din printer park, kan du ofte spare både plads, tid, strøm, toner og papir. Men det kræver det bliver gjort rigtigt. Jo før, jo bedre!

Tags:

5 Comments

  1. […] Har man store eller mange printere, kan støjniveauet godt komme op over de 85 db(A) ved nogle arbejdsstationer. Sørg derfor for at måle støj niveauet under drift, ved alle arbejdsstationer når du Organiserer din Printer Park. […]

  2. […] os at det er de færreste der har disse problemer på grund af printere. Men har man en gammel printer park, er der en risiko for at støv kan være til gene. Dog er der så mange fordele ved at købe nye […]

  3. […] ikke placeringen i lokalet. Organiser din printer park, så du får ledt varmen væk. Du kan både sikre et bedre arbejdsmiljø, spare penge og CO2 på […]

  4. […] Mange virksomheder har svært ved at forholde sig til Indeklima og Arbejdsmiljø, når det kommer til at organisere printer parken. […]

  5. […] bedste råd til at undgå gener, er at organiser din printerpark, hvis du ikke allerede har gjort det. Af hensyn til luftforurening, er der en lang række regler […]

Kommentér