4. August
2009
Af: efnn

Det er ikke altid man har brug for Farve print. En webside der udskrives har måske en web adresse i toppen, som er “lilla” resten er i mono, hvilket øger omkostningerne for printet. Hvor ofte har du brug for at printe hjemmesider i farver?

Det er muligt at bruge “Regelbaseret Print” på programmer og bruger niveau. Så kan du eksempelvis standard udskrive i Mono i stedet for Farver i din browser.

Se efter Color Access Control (HP) / Colorsave (Lexmark). Et farve print kan koste 5-10 gange så meget som et Mono print – så der er helt sikkert penge at komme efter her!

Det koster også flere ressourcer og dermed CO2 at fremstille Farve toner, hvorfor det også vil reducere din miljøbelastning at skifte til Mono når du ikke har brug for farve print.

2 Comments

  1. […] er overflødige – er det ikke overflødigt, kan du spar på toner ved at bruge mindre eller skifte fra farver til mono. Den bedste måde at spare på internt print, er ved at erstatte print, med elektroniske […]

  2. […] Ofte er der ikke så høje krav til internt print, hvorfor du kan printe på begge sider, undgå farveprint og skru ned dit toner forbrug. Det er simpelt og bør være standard på internt print – som […]

Kommentér